COBB Grill

Product was successfully added to your shopping cart.

Reservedele

Velg din COBB-modell nedenfor for å se hvilke reservedeler som passer til den. Selv om COBB-grillen er fremstilt i kvalitetsmaterialer, som er kjennetegnet ved stor slitestyrke og lang levetid, kan det ved jevnlig bruk av grillen på et tidspunkt bli nødvendig med utskifting av enkeltdeler. Det er heldigvis noe som både er enkelt å skaffe og skifte! Under denne kategorien kan du blant annet finne gummiføtter, plater og gassregulatorer pluss mye mer til din COBB-grill.

Reservedele

Bruk synkende rekkefølge

   

3 Item(s)

 1. Cobb Premier Easy to go

  Selv om den super handy PREMIER EASY TO GO nesten ikke veier eller fyller noe som helst, kan du fortsatt finne masse tilbehør og reservedeler til grillen din.

  Her i nettbutikken kan du bl.a. finne en ny base til din EASY TO GO, og hvis gummiføttene, som sikrer at basen står fast, begynner å bli slitt, kan du enkelt skifte ut disse, og du kan naturligvis kjøpe dem her.

 2. Cobb Supreme

  Vår tungvekts-modell COBB SUPREME har 80 prosent mer kapasitet enn PREMIER-modellene og er i motsetning til de andre modellene oval. Det betyr også at reservedeler som passer til de to PREMIER-modellene ikke kan brukes til SUPREME-grillen. Det er derfor viktig at du velger de riktige reservedelene til din modell.

  Nedenfor finner du en rekke komponenter til COBB SUPREME, f.eks. håndtak til lokket hvis de gamle må skiftes ut, eller hvis du trenger nye gummiføtter og avstandsstykker til basen.

 3. COBB Premier Gas

  Da PREMIER GAS har samme størrelse som PREMIER EASY TO GO, passer alt PREMIER-tilbehøret til begge modeller – og flere av reservedelene passer også til både gass- og kull-modellen.

  COBB PREMIER GAS bruker gassbokser med butan/propan-blanding og med gjenger. Du kan kjøpe gassbokser her i nettbutikken, og du finner bl.a. gassregulatorer og base, innerskål og ben som er utviklet spesielt til gassmodellen.

Bruk synkende rekkefølge

   

3 Item(s)