COBB Grill

Product was successfully added to your shopping cart.

Griller

Foretrekker du tradisjonell grill med kull – eller vil du heller ha gass? Uansett hvilken metode du foretrekker, så har vi en grill til deg. Vi har faktisk en som er stor nok til at du kan invitere naboene på grillmat. Uansett hvilken modell du velger, så får du en grill som er både sikker, transportabel og som gir en effektiv utnyttelse av varmen slik at tilberedningstiden forkortes. Smaken? Det er helt opp til deg!

Griller

Bruk stigende rekkefølge

   

3 Item(s)

 1. Cobb Premier Gas Deluxe

  Cobb Premier Gassgrill. Modellen er veldig økonomisk og man kan grille i 3 timer på en gassboks.

  Har samme størrelse som Premier grillen – altså kan du bruke alt tilbehøret fra din Premier på gassmodellen.

 2. Cobb Premier+

  Ikoner

  Premier+ er det nyeste medlem af COBB-familien. Den er bygget op omkring de velkendte COBB-principper, men har fået tilført en masse plusser i form af nye og forbedrede egenskaber.

  Alt PREMIER-tilbehør passer også til PREMIER+. Men herudover har vi til Premier+ designet et nyt låg, som giver mere luftindtag og bedre cirkulation, så grillens kernetemperatur kan blive op til 70 grader varmere end i vores øvrige briket-griller.

  Grillen kommer med låg, ny Premier+ griddle samt stegeriste

  Vi har bl.a. forbedret håndtaget, så det både er nemmere at arbejde med og koldere at røre ved. Og så har Premier+ fået en inderskål med aftageligt brændkammer, som gør rengøring af grillen nemmere. Med grillen følger desuden en stegerist med høj kant, så kødet bliver, hvor det skal.

  Ligesom de øvrige COBB-griller er Premier+ også nem at tage med på tur. Den vejer nemlig kun 4,2 kilo, og så passer den i praktiske Premier-taske.

 3. Cobb Supreme

  COBB Supreme er oval hvor mange andre tradisjonelle familiegriller er runde eller firkantede og tar stor plass.  Den ovale formen gjør at den er enkel å oppbevare og at den ikke er for stor å bruke som bordgrill.  Alikevel kan den lage mat til 12 perso

Bruk stigende rekkefølge

   

3 Item(s)