COBB Grill

Product was successfully added to your shopping cart.

NY ROASTER MED HØYERE RIBBER

COBB Premier grillroaster er ideell når det skal grilles biff, schnitzler eller koteletter. Og nå har vi gjort den enda bedre! Den nye roasteren er utført i tykkere aluminium så varmen fordeles bedre og holder enda lenger. Samtidig har vi gjort ribbene høyere så kjøttet får flotte og mer markerte stekestreker.

Grillroasteren er selvfølgelig belagt med "slipp lett"-materiale, som gjør både stekingen og den etterfølgende rengjøringen betydelig lettere.

NYHET 2018: PREMIER+

Har du sett den nyeste grillen i COBB-familien? Den heter Premier+ og er bygd opp rundt de velkjente COBB-prinsippene – men har fått tilført en masse plusser i form av nye og forbedrede egenskaper.

Med Premier+ blir det enda lettere å tilberede deilig mat, raskt og når man er på farten. Til den nye grillen har vi bl.a. designet et helt nytt lokk som gir mer luftinntak og bedre sirkulasjon, så grillens kjernetemperatur kan bli opptil 70 grader varmere enn i våre øvrige brikett-griller.

Lokket er inkludert i Premier+
Av andre fordeler kan nevnes at den nye grillen har fått en innerskål med avtakbart brennkammer, som gjør rengjøringen mye enklere. Og ikke nok med det: Når du kjøper en Premier+, får du den nye grill-roasteren og en stekerist med i pakken.