COBB Grill

Product was successfully added to your shopping cart.

HISTORIEN BAK SUKSESSEN

Cobb-grillen er en unik oppfinnelse med røtter i Sør-Afrika. Den ble opprinnelig utviklet av en ingeniør som var innleid av regjeringen for å finne en løsning på hvordan befolkningen i landsbyene kunne tilberede mat uten å risikere å sette fyr på hytten eller i verste fall hele landsbyen.

Resultatet var oppfinnelsen av et genialt produkt som ikke blir varmt på utsiden, som bruker minimalt med brensel og som griller uten flammer og røyk.

Siden da har Cobb blitt utviklet og modernisert kontinuerlig, men prinsippet er fortsatt det samme. Cobb har nytt stor anerkjennelse verden over og mottatt en rekke priser og gode plasseringer i tester.

1950 1990 1998 2000

Når utendørskos og estetikk går opp i en høyere enhet, kan man snakke om ekte friluftsnytelse.

Cobb-grillen er konstruert på en slik måte at den har en liten isolert varmekilde i midten som er omgitt av en tykk isolert skål. Derfor kan man flytte rundt på Cobb-grillen selv om temperaturen inni er 280–300 °C. Det betyr at du kan plassere grillen direkte på bordet, slik at hver person kan holde øye med sitt eget kjøtt.

Det er lagt stor vekt på detaljer og design. Cobb-grillen er lett i vekt og er derfor enkel å transportere i den praktiske bærevesken.Cobb-grillen er laget i børstet rustfritt stål. Cobb-grillen er utviklet på en måte som gjør grillingen røykfri. Samtidig utnyttes varmen optimalt.