COBB Grill

Product was successfully added to your shopping cart.

Tilbehør

En COBB-grill er ikke bare en grill – med det rette tilbehøret er det ingen underdrivelse å kalle den for verdens minste og mest effektive utekjøkken. Blant det originale COBB-tilbehøret finner du både forskjellige remedier som gjør tilberedningen enklere og får maten til å smake enda bedre, og praktisk utstyr som gjør grillen både lett å rengjøre og transportere.

Tilbehør

Bruk synkende rekkefølge

   

Items 1 to 10 of 28 total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Cobb Premier Pizzasten

  Nyhed:

  Praktisk Pizzasten som sikre en sprød pizzabund, når du laver pizza på din Cobb Grill. Brug Pizzastenen i din stegerist, så opnår du det bedste resultat.

 2. Cobb Lokkforhøjer

  Så er der plass til ennu større biter kjøtt samt ”øldåse” kylling. Plasser den på bordet efter endt grillning. Med grillplaten/roasteren/panne eller woken ovenpå, så holdes maten varm og du har en bordskåner.

 3. Cobb Skjærebrett Ø 33,5

  Laget av bambus som er et både hygieinisk og miljøvennligt materiale. Lokket fra grillen passer til rennen – så kan du bruke det som serveringsfat og samtidig holde maten varm.

 4. Cobb Grillroaster

  Grillroasteren er laget av aluminium .Det gir den beste fordelingen av varmen. Samtidig er grillroasteren belagt med ”slipp-lett” materiale som gjør både steking og rengjøring lettere.

  Man må ikke bruke harde rensemidler til rengjøringen av den ”

 5. Cobb Wokgryte

  Cobb wokgryten er laget av høykvalitets rustfritt stål med innkapslet aluminiumsbunn som sikrer en jevn fordeling av varmen. Vaskes i såpevann med en svamp eller en klut.

  Wokgryten må aldri etterlates på grillen når matlagingen er overstått.

 6. Cobb Pande

  Cobb pannen er fremstillet av høykvalitets rustfritt stål med innkapslet aluminiumsbunn, som sikrer en jevn varmefordeling. For å sikre at din stekeopplevelse blir bedre og mye lettere, er innsiden av pannen behandlet med et ”slipp-lett” materiale.

 7. Cobb Stekerist

  Brukes med lokket til inndirekte stekning av større kjøttbiter samt marineret kjøtt. Nu med høj kant så kjøttet ikke dratter ut.

 8. Cobb Skjærebrett Supreme

  Stort skjærebrett i bambus – passer til lokket – holder maten varm og kan brukes som serveringsfat.

 9. Cobb Veske - Ny model 2014

  Vesken gør det enkelt at transportere og oppbevare din Cobb. Vesken er gjort så Cobb grillen og allt tillbehør kan transporteres i vesken på samme tid.

 10. Bruk synkende rekkefølge

     

  Items 1 to 10 of 28 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3